Hellan Montasje AS – ekspert på reoler til bedrifter

 

Våre tjenester innen reoler og innredning

Tips til effektiv arealutnyttelse av eksisterende lokale eller innredning av nytt? Hellan Montasje AS har bransjespesifikke reoler og gir veiledning i oppbevaring som gir bedre plassutnyttelse. Vi har lang erfaring og er svært løsningsorienterte.

Veiledning

Ønsker dere råd til rasjonell utnyttelse av arealene, eller hvilken innredning som egner seg best til lokalene? Hellan Montasje AS gir veiledning i hvordan smart innredning gir effektiv arealutnyttelse, og finner reoler som er designet for å imøtekomme dine lokaler og oppbevaringsbehov.

Installering og oppsetning

Ved kjøp av reoler setter vi dem opp for dere. Reoler må monteres på en forsvarlig måte for å unngå fremtidige skader på personer og inventar. Vi har kunnskapen og erfaringen for å sette opp reoler på en sikker og trygg måte.

Reparasjon og ombygging av lager som er i drift

Hellan Montasje utfører reparasjoner og bygger om lager som allerede er i drift. For å unngå driftsavbrudd tilpasser Hellan Montasje seg din bedrift og legger arbeidet utenfor ordinær arbeidstid. Med god kommunikasjon og planlegging, kan ombygging og reparasjoner utføres smertefritt.

Kjøp og salg

Ta kontakt med oss for kjøp og salg av nye og brukte reoler. Reoler er svært slitesterke og kan brukes i mange tiår. Brukte reoler er både lønnsomt og miljøvennlig, og kan være like gode som nye.

Vi har et bredt nettverk med leverandører over hele verden, og kan derfor skaffe de fleste typer reoler og innredning.

 Nedpakking

Skal dere flytte eller selge reoler? Vi pakker ned og monterer reolene igjen der dere måtte ønske. Gjenstander og personer kan bli skadet hvis reolene settes opp på en uforsvarlig måte.
Overlates jobben til Hellan Montasje AS, skjer ned- og oppakkingen på en skadereduserende og transportøkonomisk måte.

På jakt etter en ekspert innen reolløsninger? Kontakt oss på telefon eller e-post!

Kontaktinformasjon

Adresse lager: Andersrudveien 1,
1914 Ytre Enebakk
E-post: post@hellanmontasje.no
Telefon: 924 82 556